BLOG

Gayrimenkul uzmanlarımızın kaleminden yazılar

Diyarbakır Kayapınar’da iş yeri ve Dükkan Fiyatları Ne Kadar?
17Ağustos 2017

Diyarbakır Kayapınar’da iş yeri ve Dükkan Fiyatları Ne Kadar?Emlak Fiyatları

Diyarbakır Kayapınar’da iş yeri ve Dükkan Fiyatları Ne Kadar? konut projelerinin yoğun olduğu Kayapınar, dükkan ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağında.    Kayapınar’da durumu Kayapınar’da dükkan fiyatlar..

Bağlar Diyarbakır’da daire fiyatları yükseldi?
15Ağustos 2017

Bağlar Diyarbakır’da daire fiyatları yükseldi?Emlak Fiyatları

Bağlar’da daire fiyatları yükseldi?  Bağlar, Diyarbakır’ın emlak yatırımında prim vadeden ilçeleri arasında ikinci sıralarda yer alıyor. Yeni inşaat projelerinin devam ettiği, binalar ve markalı konut projelerinin yükseldiği bağlar ilçesi bağcıl..

 Satılık Daire Alıcıların İhtiyaçları Diyarbakır
14Ağustos 2017

Satılık Daire Alıcıların İhtiyaçları DiyarbakırSatılık Emlak

Satılık Daire Alıcıların İhtiyaçlarını “5 Neden”  ile Anlayabilirsiniz!   FİN EMLAK’TAN DİYARBAKIRDA SATILIK DAİRE;            Müşterileri Etkilemek için İsteklerini ve İhtiyaçlarını Önceden Görmek... Müşteriyi etkilemenin en iyi yolu, ona ..

Diyarbakır’da Ev Sahibi Olmak
13Ağustos 2017

Diyarbakır’da Ev Sahibi OlmakKonut Kredi

         Diyarbakır’da Ev Sahibi Olmak; Ev Alırken  Diyarbakırda Ev sahibi olmak isteyenler için kredi almak gerçekten önceki yıllara nazaran daha kolay bir hale geldi, fakat unutmayın ki  iş alınan kr..

TAPU KAYITLARINDA ÇIKABİLECEK ŞERH
12Ağustos 2017

TAPU KAYITLARINDA ÇIKABİLECEK ŞERHTapu İşlemleri

TAPU KAYITLARINDA ÇIKABİLECEK ŞERH VE KAYITLARAile Konutu Şerhi: Aile konutu, ailenin devamlı olarak ikametine ayrılan konuttur. Medeni Kanunun 19. Maddesinde aile konutunun bulunduğu yere “yerleşim yeri” adı verilmiştir. Buna göre; yerleşim yeri, bi..

Sahibinden Emlak Kiraya Verilmesi
12Ağustos 2017

Sahibinden Emlak Kiraya VerilmesiSıkça Sorulan Sorular (SSS)

 Sahibinden Emlak Kiraya Verilmesi Tehlikelidir? Demek istediğimiz sahibinden kiralama yapılamaz değil, "herkes emlakçı aracılığıyla mı gayrimenkulünü kiralıyor yani" Hayır, tabiki de ancak kendi imkanlarınız ile kiraya vermek bu ..

Diyarbakır’da Satılık arsa arayanlar için 5 fikir!
12Ağustos 2017

Diyarbakır’da Satılık arsa arayanlar için 5 fikir!Emlak Fiyatları

FİN Emlak Diyarbakır’da Gayrimenkul yatırımı; Diyarbakır Gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünenler için seçeneklerden biri de arsa satın almak.              Belirli bir birikim..

Arsa Fiyatları Diyarbakır
10Ağustos 2017

Arsa Fiyatları Diyarbakır Emlak Fiyatları

Diyarbakır'da  Arazi ve Arsa Fiyatları Diyarbakır’ın hızla değer kazanan ilçeleri  haline dönüşen kayapınar, Bağlar, Yenişehir  ilçeleri, oldukça değişken fonksiyon ve yapılaşma emsaline sahiptir. Bölgede; konut, ticaret..

Ev Satın Alma Nedenleri Diyarbakır
8Ağustos 2017

Ev Satın Alma Nedenleri DiyarbakırSatılık Emlak

Müşterilerinizin Ev Satın Alma NedenleriDİYARBAKIR Fin Emlak insanların emlak satın alma süreçlerinde neden “Evet”, neden “Hayır” dediklerinin arkasında yatan nedenleri anlamak için emlak profesyonelleri tarafından kullanılabilecek paha biçilmez bi..

Diyarbakırda Emlak Pazarlama
8Ağustos 2017

Diyarbakırda Emlak PazarlamaEmlak Haberleri

Emlak Pazarlama Sonuçlarını Almak Ne Kadar Zaman Alır? Öncelikle, pazarlamanın zaman alan bir süreç olduğunu ve işlerinizin gelirini hemen artıracak hızlı bir çözüm olmadığını bilmelisiniz. Bu nedenle pazarlamanın bir süre devam etmesine izin verm..

Diyarbakır Satılık Emlak Danışmanlığı
20Temmuz 2017

Diyarbakır Satılık Emlak DanışmanlığıEmlak Haberleri

Emlak işleri kesinlikle aceleye getirememesi gereken ve biraz sabır gerektiren bir alandır. Diyarbakır Satılık Emlak Danışmanlığı hizmetimizde hem satıcı tarafına hemde alıcı tarafına daima firma olarak önerimiz sabırlı olunması ve alelacele yapılaca..

Diyarbakırda Kiralık Emlak 2017
6Temmuz 2017

Diyarbakırda Kiralık Emlak 2017Kiralık Emlak

Aradığınız ve size ve bütçenize en uygun emlak için danışmanlık almak günümüzde kaçınılmazdır. Diyarbakır Kiralık Emlak 2017 portföyümüzde bulunan bir çok farklı özelikte kiralık konut veya ticari alanlar listelenmiştir. Sizlere daima en güncel ilanl..

Sormak istediğiniz, bir sorunuz mu var?

Bize hemen ulaşarak tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
Bize Ulaşın